22/03/2017, Saat: 11:27
(22/03/2017, Saat: 10:10)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @DeaKeN @recklesstr üstatlar bu sabah tıraş olma fırsatı buldum. ağırlık hemen hemen aynı, el ile ben bariz bir fark hissedemedim.
jilet aralığı sanki futurda daha açık gibi görünüyor, biraz daha mild olduğunu söyleyebilirim.
Ayrıca Çinlileri artık pek hafife almamak lazım ciddi olarak kaliteli işler çıkıyor, bu alet bunun bir örneği, vig shaving fırçalar keza aynı.
Artık ciddi ciddi Aliexpress ten vig shaving fırçalar sipariş etmeye başladım çok memnun kaldım çünkü ilk aldığımdan.
Yeni başlayacak arkadaşlara burdan söyleyeceğim gidip yüzlerce lira bayılmasınlar diğer markalara.
15 - 20 dolar bandında vig shavingden alsınlar. zaten diğer markalar da ekseriyetle çinden aldıkları düğümleri kullanıyorlar.
Selamlar,
Yeni Ming Shi Shaver 2000s'i iyi günler de kullanmanızı dilerim.
Çin ürünleri hakkındaki yorumlarınıza tamamıyla katılıyorum. Daha önce Aliexpress den tıraş harici ürünler aldım ve çok memnun kalmıştım. Mesela İst.'da orijinal iphone/ipad şarj kablosu 80TL iken 1.5m lik şarj kablounu kargo dahil 2$'a almıştım. Bir yıldan fazla süredir kullanıyoruz ve sıkıntı yaratmadı. Aynı şekilde tıraş adına Aliexpress de güzel ürünler var. Bir hafta sonra Aliexpress'in 7. yıl indirimi olacak. Vigshaving fırça siparişini buradan vereceğim.
https://tr.aliexpress.com/item/26mm-knot...295.MbxDCp
Keyifli tıraşlar.