24/04/2017, Saat: 18:51
(24/04/2017, Saat: 17:45)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @fasulity detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Makine hakkında tereddütleri olanlar için gerçekten rehber niteliğinde olmuş. Alayım bir tane yanlış tercih yapmış olsam bile yaklaşık 1 yılda parasını çıkarır diye düşünüyordum ki cevabınız aklımdaki bazı tereddütleri de ortadan kaldırdı. Bu ürünle ilgili Teknosa'da kampanya var. Fiyatı 142 TL'ye düşmüş. Almayı düşünen arkadaşlara duyurulur. Son olarak size bir sorum daha olacak. Yanıtlarsanız sevinirim. Bu akşam eve giderken bu aleti almayı, eve gittiğimde de hemen denemeyi düşünüyorum. Kullanma kılavuzunda yazıyor mudur bilemiyorum ama 3 veya 4 numara saç tıraşı için hangi ayarı kullanmak gerekiyor?
@SKYBRAVE komşum işin doğrusu kılavuzu çok ayrıntılı incelemedim, en yüksek tarağı 15 mm sonrasında 12 mm, 9 mm diye aşağı doğru iniyor.
Benim tavsiyem ilk önce 15 ile başlamanız. Eğer uzun gelirse sırasıyla beğendiğiniz numaraya kadar indirirsiniz.
Ben 159 TL ye aldım. Teknosa fiyatı güzelmiş. Kaçırmamak lazım.
Şu dünyada yüzlerce ahmak, etek dolusu altın verir de, şeytandan dert satın alır.(Mevlâna)