(07/05/2017, Saat: 16:07)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok çeşit tıraş sabunu/kremi, tıraş öncesi sonrası ürünler ve tıraş aleti almamanızı tavsiye ederim, sadece uygun jileti bulmanız biraz zaman alabilir, elinizdekileri bitirene kadar sabırlı davranın. Zaten ideal ekipmanınızı bulduğunuz zaman iş için tıraşta başka bir şey kullanmıyorsunuz. O kadar çok ürün kullandım, ancak neredeyse 1 senedir aynı tıraş ürünlerini, aletini kullanıyorum mesai günleri. Porsuk fırçaya geçmek için acele etmeyin, Semogue 1305'teki sert ve kalın yapılı kılları (misinaya benziyor) sapa yakın bir yerden makasla kesin, hem yüzünüzü çizmez, hem de bir best badger kadar yumuşak olur.
Başlangıç için abartılı bi alışverişim olmadı sayılır. Forumdaki değerlendirmeler ve yorumlar üzerinden başlangıç için mantıken bana uygun olduğunu düşündüğüm ekipmanları sipariş ettim. Ama işin sabır kısmına gelecek olursak, işte o konuda kendime hiç güvenmiyorum maalesef Parfüm konusunda da öyleyimdir çıkan her yeni kokuyu deneyimlemek isterim. Fakat geleneksel tıraşta bu isteğini ufak dekantlar edinerek dindirmek ve fikir sahibi olmak mümkün değil Fırça konusunda dediğiniz gibi yapıp sabırlı olmaya çalışacağım. R89'un zaten uzun süre bana kafi geleceğini düşünüyorum. Jiletleri ufak paketler halinde bir çok markadan aldım, hangisinin yüzüme iyi geleceğini deneme yanılma yöntemiyle anlayacağım. Nefsime yenik düşebileceğim kısım kremler, sabunlar, after shave'ler vs. olacak gibi Bu arada 1 yıldır kullanıyorum dediğiniz ürünleri de merak ettim doğrusu.