12/05/2017, Saat: 01:01
(11/05/2017, Saat: 23:05)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Silvertip veya hergun tırasınızı cok yumusak gecirtecek porsuk alternatifi daha uygun fiyatlı plissoft uclu bir sentetik fırcada tercih edebilirsiniz.
Öneri için teşekkürler komşum, sanırım tercihim porsuktan yana olacak. Belki ileriki zamanlarda tecrübe edinme açısından bahsettiğiniz fırçayı da denerim.
(11/05/2017, Saat: 23:16)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haftada 5 gün ise silvertipten şaşmayın .
Teşekkürler komşum, mesaj alınmıştır.
(12/05/2017, Saat: 00:04)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Reblica
Ne finest ne de silvertip fırçam var. Ancak şimdiye kadar edindiğim tecrübe ve bilgiye göre şunları söyleyebilirim:
- Finest her türlü gider. Yüzde, kapta, krem/sabun vs. Ancak burada btoprak üstadın uyarısını dikkate almak lazım.
- Kullandığınız ürünlere göre (krem, cella) silvertip mantıklı gibi görünüyor. (Haslinger sert ya da serte yakın sabun sayılır sanırım) Acaba silvertip sert sabunlarla sıkıntı olabilir mi diye sesli düşündüm.
Seçiminizde kolaylıklar dilerim.
Açıklayıcı bilgiler için sağolun komşum. Halihazırda Colonel fırçam var, daha sert sabunlar kullanacağım zamanlarda yine arada bu fırçayı kullanırım. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler.
(12/05/2017, Saat: 00:19)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum hiç sıkıntı olmaz , ben tipsoft silvertip ile tabac ı rahatlıkla kullandım. Haslinger çok sert bir sabun değil, su ile temas edince direk köpürmeye meyilli zaten.
Komşum teşekkürler.
Açıklayıcı bilgileriniz sayesinde Silver konusunda netim şu anda. Frank Shaving' in bahsi geçen sitede yer alan SI24 modellerinin kıl yoğunlukları ve kalitelerinin aynı olduğunu varsayıp sap çeşitliliklerine göre tercihimi yapayım. Bu modellerin loft' larında 1mm gibi farklılıklar var sadece.
15 Perdede Yakın ve Temiz Tıraş Uzmanı