12/06/2017, Saat: 00:38
(29/05/2017, Saat: 02:30)emrah06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Belirttiğiniz üç fırçayıda kullandığım için gönül rahatlığıyla sıralama yapabilirim. Thater>chubby2 best>soc 2 band. Thater kıl kalitesi bakımından chubby 2 bestden daha iyidir, soc 2 band günlük kullanım için işinizi görür ama diğer 2 fırça ile aynı klasmanda değildir.
(11/06/2017, Saat: 14:18)Niko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @berzax
3 fırça da sizi üzmez, beklentilerinizi karşılar. Yine de aralarında tek fırça seçmek durumunda kalsam, kararım Thäter 4125 olurdu.
Öncelikle @emrah06 bey kusura bakmayın lütfen; yazınızı çok geç görmüş bulundum, anca cevap yazabiliyorum. Siz değerli beylerin tavsiyeleri benim için çok önemli. Açıkçası ben de kafamda thater de karar kılmıştım hatta impa ticaretten tam alıyorken siyah sap dışında alternatif olmadığını gördüm (gönlüm krem renkli saptaydı) yenisi gelene kadar site içinden bakayım derken, da vinci uomo 290'ı site içinden almış bulundum. 2 gün sonra İmpa Ticaretin bir sürü thater'i stoklarına katması ise tam olarak kaderin cilvesi oldu nasip kısmet deyip bir süre daha bekleyeceğim bakalım