21/06/2017, Saat: 17:40
Hosbulduk guzel sozleriniz icin tesekkur ederim. Forum cok degismis alismaya calisiyorum. Eskiden haberdar olmadigimiz markalara erisebiliyor olmak, icimizden markalar cikarmak cok hosuma gitti.
Satisa koymayi dusunebilirim maksat taze taze tuketmek ama tek ve favori sabunum oldugu icin iki sene goturse yeter diye dusunuyorum.
Keyifli forumlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satisa koymayi dusunebilirim maksat taze taze tuketmek ama tek ve favori sabunum oldugu icin iki sene goturse yeter diye dusunuyorum.
Keyifli forumlar.
(21/06/2017, Saat: 17:11)mazot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar eski yorumlarınızı okumuştum. Foruma ilk üye olanlardan olduğunuz için zamanında yaptığınız yazışmalar sonradan üye olanlara aydınlatıcı oldu. Geleneksel tıraşa tekrar hoş geldiniz diyelim o zaman @emiriko .
Kiloluk cella almadım kendi 150gr lık kabında kullanıp bitirmiştim. 6 ay kadar kadar bitirmek için uğraştım rotasyonlu kullandığım için. Küçük kapta olduğu halde biterken özellikle koku olarak o ilk açıldığı havası yoktu. Kullanılmayan sabunları dolapta muhafaza edilmesinin daha doğru olacağını okumuştum forumda. O şekilde yapabilirsiniz isterseniz.
Aslinda en mantıklısı satışa koymak fazlasını. 1 kilo 1 kişiye senelerce gider. Başka şeyler de denemek lazım arada
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi