14/09/2017, Saat: 12:34
Komşularım Forumu gezdikçe tam yerine geldiğimi anladım. Mütevazi bir saat koleksiyonum bulunmakta. Bugün için kolumda Casio G-Shock Master G - Rangeman (Multi Band 6 Triple Sensor) bana eşlik etmekte. Saat tutkunları özellikle 80'li - 90'lı yıllarda çocukluğunu yaşamış herkes bilir ki G-Shock ilk görüşte aşktır. 1992 yılında,12 yaşımda ilk G-shock saatimi harçlıklarımı biriktirerek aldım. Hatta şu an üşenmedim internetten model numarasını buldum DW_5900C_9 bu harika saat benim ilk G-Shock saatim olarak fani hayatıma girdi. Pişmanlığım ilk göz ağrımı olan bu saati bir başka model ( model no: DW 6294_1B) G-shock için satmış olmamdı. İkinci aldığım G-Shock ise hayatımı kurtardı. Apartman kapısının camı üzerime devrilmişti ve refleks olarak kollarımı öne doğru uzatarak kendimi korumuştum. Bileğimde bir kesik olmuştu ama kesiğin büyüğü ve irice bir cam parçası saatimin kayışında kalmıştı daha derin ve tehlikeli bir kesiğin olmasını önlemişti. Eğer kolumda G-Shock saatim olmasaydı bileğim param parça olmuş olacaktı. Şimdilerde Emekliliğinin tadını çıkartmakta ne kayışı kaldı ne kasası, belki çalışmıyordur bile ama olsun yine de mütevazi koleksiyonumun emektar parçası olarak yerini koruyacaktır.
Hey gidi günler dedirtti şimdi bana
Hey gidi günler dedirtti şimdi bana
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.