20/09/2017, Saat: 00:48
@DeaKen üstadım bir Feather kullanıcısı olarak Dovo'da aklınızın kalması shavettelere devam edeceğinizi düşündürdü. Eskiden sıkıcı bir gereklilik olarak gördüğüm tıraş Geltir ile keyfe dönüşünce insan hobiye kaptırıyor kendini, duracağım dese de içine merak düşüveriyor değil mi?
Açıkçası benim uzun vadeli hayalim 3/4 makinelik bir set kurmak. DE olarak Progress, Shavette olarak Feather bunların yanına 1 çelik ustura bir de vintage olarak Gilette Fatboy koyup bu 4 aleti kullanmak niyetindeyim. Gel gör ki Instagram'da takip ettiğim hesaplardan biri ha bire çok güzel Parker kelebek DE'ler koyup duruyor. Bakıp bakıp duruyorum
@dikdik_s komşum çok teşekkür ederim. Açıkçası günün tıraşına arada da olsa fotoğraf ekliyorum ama bir eklediklerime bakıyorum, bir diğer üstadların eklediklerine. Onların güzel temalarını ve arkaplanlarını gördükçe kendi koyduklarımı beğenmiyorum
Bir türlü öğrenemedim şu işi

@dikdik_s komşum çok teşekkür ederim. Açıkçası günün tıraşına arada da olsa fotoğraf ekliyorum ama bir eklediklerime bakıyorum, bir diğer üstadların eklediklerine. Onların güzel temalarını ve arkaplanlarını gördükçe kendi koyduklarımı beğenmiyorum