Bugün yeni temizlemiş olduğum Gillette'i ilk kez denedim. Öncelikle ilk söyleyebileceğim, adamlar 60 yıl önce, günümüzdeki birçok aletten çok daha kaliteli ve iyi bir alet yapmış oldukları. FS fırçam, Arko moist tıraş kremi ve Crystal jilet kullandım. 3 günlük sakalımı, 2 perdede sinekkaydına çok yakın bir şekilde tahrişsiz olarak aldı. Kullanımı çok rahat. Lordumuz çok yakın tıraş vermez dedi. Merkur kadar yakın değil ama EJ'ye göre daha yakın gibi geldi bana. EJ'de çok daha zorlandığım bölgeleri Gillette ile çok daha rahat ve temiz alabildim. Tahriş de EJ'ye oranla daha da az oldu. Kısacası şu ana kadar favorim EJ idi ama bir kaç tıraş sonra favorim değişebilir gibi geldi. Kullanımı daha rahat. En azından benim çok hoşuma gitti. Yine Lordumuzun dediği gibi günlük kullanım için çok uygun ve konforlu bir makine. Kısacası Gillette'i yaklaşık 60 yıl önce böyle bir makine yaptığı için kutluyorum. Ufak bir not, her ne kadar tıraş kremlerinden çok hoşlanmasam da Arko moist de çok hoşuma gitti ve sanırım kremler konusundaki ön yargımı kıracak.
Gillette'in Temizlenmiş Hali
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Bu Konudaki Yorumlar |
Gillette'in Temizlenmiş Hali - Yazar: piankhy - 30/10/2011, Saat: 19:25
Gillette'in Temizlenmiş Hali - Yazar: Lord Sparhawk - 30/10/2011, Saat: 20:53
Gillette'in Temizlenmiş Hali - Yazar: piankhy - 30/10/2011, Saat: 21:13
Gillette'in Temizlenmiş Hali - Yazar: piankhy - 30/10/2011, Saat: 22:12
Gillette'in Temizlenmiş Hali - Yazar: Lord Sparhawk - 30/10/2011, Saat: 22:49
Gillette'in Temizlenmiş Hali - Yazar: piankhy - 30/10/2011, Saat: 22:58
Gillette'in Temizlenmiş Hali - Yazar: Lord Sparhawk - 03/11/2011, Saat: 00:50