23/11/2017, Saat: 00:59
(23/11/2017, Saat: 00:39)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @sckndrsn tekrar hoşgeldin diyeyim.Yok yanlış anlama kimsenin seni ilaç mümessili sandığı yok. Konu açıldımı bizde adettendir konunun içini dışına çıkarana kadar araştırırız.Moleküler düzeyde inceleme yapılıp ona göre ortak görüş oluşur.Siz üzerinize alınmayın lütfen.Yaşadığınız cilt problemi ile ilgili paylaşımda bulunursanız aynı sorunu yaşayan komşularımızın deneyimlerindern faydalanabilirsiniz.
Tıraş keyfiniz daim olsun.
Yasadigim cilt problemi ilk olarak 2005 ve 2006 yillarinda askerde baslamisti yanaklarimda sigil benzeri disa donuk kabuklanmalar olusmustu. O zaman doktora gitmedim zamanla kendiliginden iylesti. Daha sonra donem donem tekrar etti ve doktora gittim ilac tedavisiyle iylesti. En son bu yaz ayni sorunu yasadigimda farkli bir doktora gittim kendisi bunun sebebinin tam olarak tespit edilemeyecegini fakat bundan bir kac yil once salgin misali cok yaygin oldugunu ve en cokta askerlik yapanlarda gozuktugunden en guclu ihtimalin kullandigim kartuslu tiras aletlerinden olacagini soyledi. Tahrislere karsida bahsettigim kremi onerdi ve tiras sonrasi urunlerden daha az zararli oldugunuda belirtti.