01/12/2017, Saat: 10:30
@Pilotic komşum, Benim sabunlar da çok baskın koku olmuyor sadece kantaronlu sabunda esans kullandım onu da kantaronda bulunan domninant karakterli zeytinyağının bayık kokusunu maskelemek için Emir hocam kullanıyor kantaronlu sabunumu o da sabunu ısırıp yememek için kendimi zor tutuyorum diyordu en son. Ben sabunları kaynatarak yapıyorum, ısıl işlemden geçtikleri için ince bir çam sakız kokusu geliyor. Dominant yağdan yaparsam o zaman yağın kokusu sabuna siniyor ancak genelde dominat yağlar çok da güzel kokmaz. ama içine aroma verici filan atsam piyasa sabunları gibi efil efil kokuturum. Bu arada dün ilk olarak Hindistan Cevizli olanı denedim, köpük çok kaliteli çıktı. Tıraştan önce Eyüp Sabri krem sürerdim bu sefer sabunun etkisini rahat göreyim diye sürmedim. jilet yağ gibi kaydı, şimdiye kadar olduğum en hızlı ve rahat tıraştı diyebilirim.Ayrıca cildimi hiç yormadı jilet. Zaten nemlendirici etkisi de var hindistan cevizi yağında ben buna bir de hint yağı ekledim iyice cildimi pamuk gibi yaptı. Bu arada Komşum Hindistan Cevizi Yağının Donmasını Losyonda nasıl engelliyorsunuz? Bu büyük başarı , tebrik ederim gerçekten.
@Dragon komşum Sarımtırak olanlar Kara Üzüm Çekirdeği Yağı içeriyorlar.
@Dragon komşum Sarımtırak olanlar Kara Üzüm Çekirdeği Yağı içeriyorlar.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.