28/12/2017, Saat: 22:59
Bugün 5. tıraşımı Hawk 2 ile oldum. İlk tıraşta Kai Titan Mild, diğerlerinde Feather Professional jilet kullandım, ayrıca son 3 tıraşta aletin kendi sapını Rocnel sap ile değiştirdim. Daha önce 50 mm jilet ve bu jiletleri kullanan bir alet tecrübem olmadığından mild bir alet beklemiyordum ancak alet bence oldukça mild karakterli, biraz daha agresif olmasını isterdim.
De aletlerle olduğum gibi Hawk 2 ile de 3 perde (wtg, xtg, xtg) tıraş oluyorum, hızlı tıraş olmama rağmen ve 50 mm jilet tecrübem olmamasına rağmen hiç tahriş sorunu yaşamadım. Tıraş sonrasında birçok yerde sakal dipleri görünse de (bunu yatık sakallı olmama bağlıyorum) elimi yüzüme sürdüğümde oldukça pürüzsüz bir cilt hissiyatı bırakıyor.
Sonuç olarak aleti beğendim mi? beğenmedim mi?, memnun muyum? bilemiyorum...
De aletlerle olduğum gibi Hawk 2 ile de 3 perde (wtg, xtg, xtg) tıraş oluyorum, hızlı tıraş olmama rağmen ve 50 mm jilet tecrübem olmamasına rağmen hiç tahriş sorunu yaşamadım. Tıraş sonrasında birçok yerde sakal dipleri görünse de (bunu yatık sakallı olmama bağlıyorum) elimi yüzüme sürdüğümde oldukça pürüzsüz bir cilt hissiyatı bırakıyor.
Sonuç olarak aleti beğendim mi? beğenmedim mi?, memnun muyum? bilemiyorum...