(04/01/2018, Saat: 01:07)pilotic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel Murat Bey, SE-P'lerin teslimatı tahmini ne zaman olur? Almaya niyetlendiğim başka aletler var, yakın zamanda olacaksa(mesela 1- 1,5 ay içinde) onları erteleyeceğim. Yok mesela 3-4 ay sürer derseniz bu araya bir alet alımı daha sıkıştıracağım.
Taraklı modelin agresifliğe çok fazla etkisi yoksa ve sizin üretim sürecini de çok fazla karmaşıklaştırıp, bizlere (çok fazla)maliyet olarak dönmeyecekse ben taraklı tercih ederim. Taraklı model tercih edeceklerin de çok olacağını düşünüyorum. Aklınızda bulunsun derim...
Son olarak kumlamasız seçeneğimiz yok mudur? Işıl ışıl paslanmaz çelikle kumlamayı ben çok fazla yakıştıramıyorum. Sonuç kötü diyemem ama heleki parlatılmış bir çeliğe göre arada dağlar kadar fark var. Mirror finish olmasa bile önceki partideki düz saplarda kullandığınız teknikle yapıp kumlamaya göre daha pürüzsüz ve daha parlak bir yüzeyle bitirme şansınız yok mu?
Şuan başlıklar kesiliyor, tahminen bu ay içinde teslim ederiz.
Taraklı model maliyeti ciddi arttırır, aynı zamanda bayağı bir agresif yapıyor.
Makine komple masif paslanmaz çelik, aslında böyle bir fiyata işlenmiş tıraş aleti bulmak imkansız, ben bu modelde kar elde etmiyorum(Ucuz çelik alet isteyenler için bir çözümüm bu) sadece üretimi kolay olduğu için, işçilik vs. parası eklemiyorum. Üretimi kolay, tek tek uğraşmak zorunda değilim, makinenin başında durmaya gerek yok, işleme takımı derdi yok ondan fiyatı uyguna geliyor.
Yoksa diğer aletlerden hiçbir farkı yok. Kumlama da aynı şekilde çok basit bir işlem 5 dakikamızı almıyor ve yüzeyi eşit çıkarıyor. Yurt dışında satılan masif çelik aletlerin bir çoğu kumlu yüzeye sahip. Parlatmak ise bir iş ustanın tüm gününü alabilir. Yani dolayısıyla arada maliyet farkı çıkıyor.
Aslında konu açılmışken başka bir şey söyleyeyim dün aklıma geldi, GEM modelimizin sapıyla SE-P modeli bence çok şık duruyor, isteyen arkadaşlar olursa GEM sapı ile karma edebilirim. Bulursam bir fotoğraf ekleyeyim sizlere.
Saygılar
Fotoğrafta göründüğü gibi biraz daha tombik, başlık da tombik olduğu için şık oturuyor. Tabi bu siyah titanyum kaplı, göndereceğim aletler düz mat olacak.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com