01/02/2018, Saat: 14:43
@finwe komşum öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Beğenmene sevindim, tavsiyelerini göz önünde tutacağım. Koku konusunda her ne kadar ön yargılı olsam da bir iki deneme yapacağım. Sabunuma güvendiğin için tekrar teşekkür ederim.
@dikdik_s komşum, ben de sizinle iletişime geçmeyi planlıyordum. Öyle çok değil bir kaç tane daha sabun üretip çekiliş yapsak ( 10-15 tane kadar sabun için) forumdan arkadaşlara gönderimini gerçekleştirsek nasıl olur? Kullanıcıların tavsiyelerine göre elimden geldiğince geliştirmeye çalışırım. Ne dersiniz?
(01/02/2018, Saat: 14:35)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Denemedim bilmiyorum, sadece uzaktan fotolarına bakarak, bugune kadar DIY olarak komsularımız tarafından yapılan sabunlar arasında kopuk fotoları en basarılı gozuken urun. Scuttle da durusu, fırcaya tutunması, profesyonel sabun davranısı sergilemis. Tebrikler komsum. Daha cok paylasım ve calısma bekleriz Geltir olarak.
Saygılar.
@dikdik_s komşum, ben de sizinle iletişime geçmeyi planlıyordum. Öyle çok değil bir kaç tane daha sabun üretip çekiliş yapsak ( 10-15 tane kadar sabun için) forumdan arkadaşlara gönderimini gerçekleştirsek nasıl olur? Kullanıcıların tavsiyelerine göre elimden geldiğince geliştirmeye çalışırım. Ne dersiniz?
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.