26/02/2018, Saat: 03:32
15-20 saniyelik kısa yükleme ile fırçanın aldığı sabun.
Köpürtme kasesinde 1 dakikalık köpürtme ile oluşan köpük
Yüzde köpürtmeye geçmeden önce fırçada hapsolan köpük
Yüzde fırça ile köpürtmeden sonraki köpük
ilk perdenin ortasındaki köpük
İlk perdede suratta köpüğü kalınlaştırdıktan sonra 2. perdeye geçmeden önce fırçanın üzerinde kalan köpük
2. perde için suratta fırça ile oluşturulan köpük
Arkadaşlar ben sabunu çok az yükleme ile çok az kasede köpürtme ile denedim. Yani minimumda ne kadar köpük yapıyor bu sabun ona baktım. ortalama bir köpük verdi. Şayet ben bunu daha ciddi bir yükleme ile daha ciddi bir köpürtme süresinde yapsaydım daha bol bir köpük yakalardım orası kesin. Bence önemli olan ilk denemede acaba az yükleme ile ne verecekti? Beni şaşırtmadı sabun 4 yada 5 kullanımdan sonra daha iyi yükleniyor. Domuz kılı fırçayı tavsiye ederim. Stick sabun gibi de uygulama yapabilirsiniz.
Köpürtme kasesinde 1 dakikalık köpürtme ile oluşan köpük
Yüzde köpürtmeye geçmeden önce fırçada hapsolan köpük
Yüzde fırça ile köpürtmeden sonraki köpük
ilk perdenin ortasındaki köpük
İlk perdede suratta köpüğü kalınlaştırdıktan sonra 2. perdeye geçmeden önce fırçanın üzerinde kalan köpük
2. perde için suratta fırça ile oluşturulan köpük
Arkadaşlar ben sabunu çok az yükleme ile çok az kasede köpürtme ile denedim. Yani minimumda ne kadar köpük yapıyor bu sabun ona baktım. ortalama bir köpük verdi. Şayet ben bunu daha ciddi bir yükleme ile daha ciddi bir köpürtme süresinde yapsaydım daha bol bir köpük yakalardım orası kesin. Bence önemli olan ilk denemede acaba az yükleme ile ne verecekti? Beni şaşırtmadı sabun 4 yada 5 kullanımdan sonra daha iyi yükleniyor. Domuz kılı fırçayı tavsiye ederim. Stick sabun gibi de uygulama yapabilirsiniz.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.