27/03/2018, Saat: 17:48
Merhaba @homongolos. Geleneksel tıraşın en görece enstrümanı jilettir. Memnun kalmadığınız jilette ısrar etmeyin bence. Denenecek çok jilet var. Size uygun jileti bulana kadar biraz zaman geçecek. Sabırlı olursanız iki-üç farklı marka jiletten memnun kalacağınız muhakkak. Sonra onlarla devam edersiniz yolunuza. Şahsen PS benim de hiç hoşlanmadığım bir jilettir. Ama bu, PS jiletin kötü bir jilet olduğunu göstermez; benim sakal ve cilt yapıma uygun olmadığını gösterir. En beğendiğim jiletler sıralaması birkaç kez değişti ve şu an Gillette 7 o'clok (sarı), Rapira Super Stainless ve Rimei favori jiletlerim. Ve Feather. Sarı Gillette forumda en beğenilen jiletlerden biri, keza Feather'da öyle. Bu iki jilet de rüştünü ispatlamış, kalitesi yüksek ve standardı tutturmuş iki jilet. Ancak Rimei ve Rapira Super Stainless çok az kimsenin favorisine girse de benim en beğendiğim jiletlerden. Gerçi Rimei, hakkında oluşan önyargılardan yavaş yavaş kurtuluyor. Uzatmayayım; tekrar ediyorum, çokça jilet deneyin. Memnun kalmadığınız jilette de ısrar etmeyin, atın çöpe gitsin.
Selamlar.
Selamlar.