27/03/2018, Saat: 23:12
Mikrodalga isini bir cıkarsak hayatımızdan su basma isini yaparken, kontrolsuz sabunu ısıtıyoruz, bence zarar veriyoruz ama parfumune veya bag kurmus yag molekullerine. En sert sabunu bile bıcakla dilimleyerek muz gibi veya yukarıda arkadasların yaptıgı gibi rende yapabilirsiniz. Parmagınızla basın yeni kabın icine en son o kadar. Zaten fırcayla kopurtunce ust taraf duzlesip, kapla beraber daha uyumlu hale gelecektir kullandıkca. Isıtma yontemini ben mantıklı bulmuyorum ve onermiyorum sahsen.
Sabunlarınızı kapaklarını kapatmadan mutlaka birkac saat havalandırın. Veya ikea gibi hava alan kaplar kullanın.
Bazı yumusak sabunlar, domuz fırca ile kullanımda renk degisimi yapıyor nedense, bu renk koyulasmasını gorurseniz o sabunda sentetik veya porsuk fırca kullanmanız daha iyi olur, sabun omru acısından.
Niyeyse oyle bir bilgi kumesi geldi aktardım
Sabunlarınızı kapaklarını kapatmadan mutlaka birkac saat havalandırın. Veya ikea gibi hava alan kaplar kullanın.
Bazı yumusak sabunlar, domuz fırca ile kullanımda renk degisimi yapıyor nedense, bu renk koyulasmasını gorurseniz o sabunda sentetik veya porsuk fırca kullanmanız daha iyi olur, sabun omru acısından.
Niyeyse oyle bir bilgi kumesi geldi aktardım