08/04/2018, Saat: 18:31
(08/04/2018, Saat: 14:56)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Bilge_Kagan
Komsum bizim geleneksel tırasta ve DE aletlerde bastırma yok kartus gibi, alsın diye biraz daha bastırayım dusuncesini lutfen aklınızdan cıkarın.
Eger dediginiz gibi ilk perde sonunda almadıysa açı probleminiz var, makinayı farklı acılarda deneyerek bir yerde yuzunuze oturdugunu ve jileti hissedeceginiz bir sekli oldugunu anlarsınız.
Future agresif sınıfta makinadır, ben gerci yeni baslayanlarada oneriyorum agresif makinaları, el egitimi guzel oldugu icin ama dikkatli olun, gerekirse ilk perdenizi 3 numara ile olduktan sonra diger perde(leri) dusuk numaralarla olun.
Aklıma gelenler bunlar, bastırmadan kullanın zaman icinde hersey oturup gun gectikce zevkli tıraslarınız olacaktır. Birde tavsiyem cok odaklanmayın, hani araba kullanırken bazen isten eve araba kendi gelir siz baska biseyler dusunurken ya, onun gibi acın bir muzik zevk alarak ama cokta stres olup odaklanmadan gecirin tıraslarınızı, cok daha rahat gececegini dusunuyorum.
Saygılar.
Öneriler için teşekkürler üstad dediklerini dikkate alıp bide öyle deneyelim bakalım