16/05/2018, Saat: 10:42
Merkur futur ile yakın tıraş sağlayamadığım için geçen hafta R-41 sipariş ettim ve tıraş olmaya başladım. İşim gereği her sabah tıraş olmak zorundayım yani bu makinayı günlük kullandım. İlk tıraşta gözlerime inanamadım o da ne? Aynı berberin ustura tıraşı gibi 2 perdede sıfır tahriş kanama ile sinek kaydı tıraş oldum. Ki benim sakallarım inanılmaz yatık ve yüzeye yakın çıkıyor. Aynı zamanda sert ve kalın. İşte aletimi buldum dedim. Taa ki 1 hafta geçene kadar. @Nani Kuş üstad beni uyarmıştı bu makinanın günlük cildi çok yorduğuna dair ama maalesef dinlemedim onu. 1 hafta sonra yanaklarımda sivilceler çıkmaya başladı. Ayrıca tıraştan 2-3 saat sonra cildime dokunduğumda sanki cildimin deri tabakası soyulmuş da direk kendisine dokunuyormuş gibi hissettim. Ve bunları tıraşlar sıfır tahriş yaşadığım halde hissettim. Sözün özü bu makina evet rotasyonda belki durmalı özel günler için ancak kesinlikle günlük kullanıma uygun değil. Son söz:Bir musibet bin nasihattan iyidir. Tecrübe her zaman dinlenmelidir