Hayirli olsun Serdar ustadim. Samson anladigim kadariyla Superlux markasi ile sıkça karşılaştırılan bir marka, benzer ürünler üretiyor. Performanslarinin yakin olabilecegini varsayiyorum. Bende 5-6 buyuk, birkac tane de kulak ici Superlux var ve fiyatlarina gore cok iyi kulakliklar cikardiklarini soyleyebilirim. Genellikle AKG ve Beyerdynamic tasarimlarindan cikartiyorlar. Bir-kac Beyerdynamic, Grado'su olan bir arkadaş dinlemis, özellikle amfi kullanıldığında, duyduğu sesi oldukça beğenmişti.
Benim tecrübeme göre, muhtemelen sizler de hissetmissinizdir, özellikle büyük kulakliklarda birkaç 10 saat sonra frekans cevabı daha normalize, basslar daha temiz ve hızlı olmaya başlıyor. Ilk seferi memnun ettiyse, biraz piştikten sonra daha da tat verir diye umuyorum.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim tecrübeme göre, muhtemelen sizler de hissetmissinizdir, özellikle büyük kulakliklarda birkaç 10 saat sonra frekans cevabı daha normalize, basslar daha temiz ve hızlı olmaya başlıyor. Ilk seferi memnun ettiyse, biraz piştikten sonra daha da tat verir diye umuyorum.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi