10/06/2018, Saat: 22:56
@osaka23
Aslında bütün sorulara ve teşekkür mesajlarına en son cevap vermeyi planlıyordum ama kısaca bir kaç husustan bahsedeyim. Öncelikle kabul edilmesi gereken bir kaç husus var.
a. Belirli seviyedeki her artizan benzer özelliklere sahip.Temelde hepsi ortalama/üstü köpük performansı,koruyuculuk ve kayganlık sunuyorlar.
b. Ortalama üstüne çıkan bu sabunları birbirinden ayıran şey ise; hepsinin bir özelliğinin diğerlerinden daha iyi olması.
c. Şimdiye kadar incelediklerim düşünüldüğünde genel hissiyattan bağımsız;
1.Qed doğallığı,
2.Stirling nemlendirmesi
3.Uncle Martin tıraş sabunu olmadığı İçin konu dışı.
Diğerlerini de zamanı geldikçe yazarım.Şimdiye kadar teşekkür eden ve etmeyen herkese teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında bütün sorulara ve teşekkür mesajlarına en son cevap vermeyi planlıyordum ama kısaca bir kaç husustan bahsedeyim. Öncelikle kabul edilmesi gereken bir kaç husus var.
a. Belirli seviyedeki her artizan benzer özelliklere sahip.Temelde hepsi ortalama/üstü köpük performansı,koruyuculuk ve kayganlık sunuyorlar.
b. Ortalama üstüne çıkan bu sabunları birbirinden ayıran şey ise; hepsinin bir özelliğinin diğerlerinden daha iyi olması.
c. Şimdiye kadar incelediklerim düşünüldüğünde genel hissiyattan bağımsız;
1.Qed doğallığı,
2.Stirling nemlendirmesi
3.Uncle Martin tıraş sabunu olmadığı İçin konu dışı.
Diğerlerini de zamanı geldikçe yazarım.Şimdiye kadar teşekkür eden ve etmeyen herkese teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?