11/07/2018, Saat: 03:22
Üstadlarım yeni konu açmak istemedim, evde akustik kayıt almak için parça parça mikrofon, ses kartı, kulaklık vs aldım, şimdi sıra monitör hoparlöre geldi, uzun yıllar işimi görecek mix yaparken beni yanıtmayacak bir referans hoparlör almayı düşünüyorum, fiyatların yüksek olması nedeniyle bir defa alıp bu işi kapatma niyetindeyim, aklımda olan modeller;
Focal alpha 65
Dynaudio bm5 (ses portu arkada)
Krk vxt6 veya vxt8
Ses portunun önde olması tercihimdir, ikinci el monitör de alabilirim; genelec, adam, yamaha, jbl vs de olabilir, yoksa para biriktirip daha üst sınıf monitör mü almalıyım, oturduğum oda orta büyüklükte, Kur farkının düşmesini beklediğim için bu iş biraz uzun sürdü, tavsiyelerinizi ve tecrüblerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
Focal alpha 65
Dynaudio bm5 (ses portu arkada)
Krk vxt6 veya vxt8
Ses portunun önde olması tercihimdir, ikinci el monitör de alabilirim; genelec, adam, yamaha, jbl vs de olabilir, yoksa para biriktirip daha üst sınıf monitör mü almalıyım, oturduğum oda orta büyüklükte, Kur farkının düşmesini beklediğim için bu iş biraz uzun sürdü, tavsiyelerinizi ve tecrüblerinizi paylaşmanızı bekliyorum.