Komsularim bugun cella sabun aldim ve ilk tirasimi oldum,onceden arko ve arkonun kremleri ile tirasimi olurdum.Bu benim ilk pahali sabunum oldu ama arko ile arasinda pek fark goremedim,belki ilerde o farki daha iyi hissederim ne diyorsunuz komsular ? Kokusu guzel ama hakkini yemeyeyim.
1 saat sonrq duzenleme:Simdi farkettimde daha az bir tahris ile karsilastim.Arko ciddi manada cildimi kurutuyordur bu ise gayet guzel.Yalniz simdide icimi sabunu bozacam korkusu kapladi
Sabunu kopurttukten sonra kabinin etrafinda kopukler kaliyor,bir tur musluk altindan geciriyorum cellayi ve ters cevirip kurumaya birakiyorum kurudugu vakitde kapagini kapatiyorum.Yoksa bozar miyim sampuani ?
1 saat sonrq duzenleme:Simdi farkettimde daha az bir tahris ile karsilastim.Arko ciddi manada cildimi kurutuyordur bu ise gayet guzel.Yalniz simdide icimi sabunu bozacam korkusu kapladi
Sabunu kopurttukten sonra kabinin etrafinda kopukler kaliyor,bir tur musluk altindan geciriyorum cellayi ve ters cevirip kurumaya birakiyorum kurudugu vakitde kapagini kapatiyorum.Yoksa bozar miyim sampuani ?
Enjoy life, your family and friends, love, good food and drink, music, and nature, and be kind and respectful to others while we are still here.