18/10/2018, Saat: 01:11
(05/09/2018, Saat: 20:11)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hortlatma;Serdar hocamın @dikdik_s aynı sabun aynı jilet aynı alet vs de olsa ortam koşullarına göre farklı sonuçlar doğurabileceği yazılarını ölümüne destekliyorum şu an. Yazın ilk edindiğimde sesli düşünüp burada belirtmesem de bu sabunu kim niye beğensin ki diyordum kendi kendime ama bu kadar çok kullanan varken bu kadar tercih edilirken kiloluk versiyonunu bile edinmişler varken faturayı kendime kesiyordum finalde. İyi ki de kendime kesmişim diyorum şimdi Havalar soğudukça sabunun içeriği değişiyor sanki Sıcakta baygın gelen badem kokusu oldu mu şimdi misss, yine sıcakta kaymıyor yastıklamıyor dediğim sabun cildi buz pisti yapıp üstüne de kar serpiyor resmen. Neyse çok uzatmayayım yazın bana hitap etmeyen ürün havalar soğudukça bambaşka bir hal aldı. Beğenmediğiniz ürünleri farklı şartlar altında tekrar deneyin derim, değişik sonuçlar çıkabiliyor..
Sabunu yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ve nedense bana hiç hitap etmedi.
Normalde proraso mentollü kullanıyordum sıklıkla, bu ikisini kullanıp da cella'yı daha çok beğenen var mı merak ediyorum..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.