03/11/2018, Saat: 09:06
(03/11/2018, Saat: 01:07)Gentleman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Foruma hoşgeldiniz. Yazınızda fırça, sabun veya tıraş kreminden bahsetmemişsiniz. Eğer fırça, sabun veya kreminiz yoksa ucuz da olsa bir omega fırça ve nivea krem vs. edinmenizi tavsiye ederim. Tıraş kalitenizi artıracaktır. Rossman jilet aklımda pahalı ve vasat bir jilet olarak kalmış. Onun yerine kolay bulunabilen ve çok daha ucuz bir fiyata yeşil/mavi astra veya permasharp alabilrsiniz. WS Classic sakallarınızın üstesinden gelecektir diye düşünüyorum ama siz verim alamıyorsanız boşverin. Günlük tıraş oluyorsanız EJ DE89 iyi bir seçim ama 2-3 günde bir tıraş oluyorsanız ve daha ekonomik bir yoldan gitmek isterseniz Rimei alabilirsiniz. Nacizane tavsiyelerim bunlar. Keyifli tıraşlar.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Fırça olarak yine Wilkinson marka kullanıyorum ancak evde kullanılmamış, üzerinde marka yazmayan ancak kaliteli olduğunu bildiğim bir fırça var.
Sabun olarak Arko kullanmaktayım, tıraş olduğumda genelde haftasonları hariç her gün tıraş olmayı tercih ediyorum.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi