14/11/2018, Saat: 01:48
(Son Düzenleme: 17/11/2018, Saat: 10:22, Düzenleyen: onurcakmak.)
Yazdığım mesaj genel konu başlığına ortaya yazılmış birşeydi.Bu kadar uzun mevzuya dönüşeceğini bilseydim yazmazdım.Açıkçası kimsenin kaç paralık mal kullandığı beni ilgilendirmiyor.Ben forumu kabaca 3 yıldır takip ediyorum.Ayın başındada üye oldum.Geçmişte takip ettiğim dönemde,sıkça neden tercih edilen ürünleri yazmıyorlar diye sorardım.Sonuçta eklenen resimler dergi sayfalarında kullanılacak kalitede.Lakin konuya,sektöre hakim olmayanlar için sadece görsel ifade oluyor.Şunuda anladım ki forumda herşeye yazmamak iyimiş.Cevaplar için teşekkürler.
Sıhhatler olsun.Bilgilendirme ile daha zevkli oldu teşekkürler.
(14/11/2018, Saat: 01:38)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer
Baba inan sana soylenmis birsey yok orada. Sen guzel fotolarınla usturalarında, arada gold 34c ile tatlı tatlı tıraslarını olup bizimle sagolasın paylasıyorsun. Usturalar hakkında merak eden zaten ozelden danısır bir sorusu oldugunda. Guzel fotoların hic eksik olmasın.
De aletler veya fırcalar için mumkunse altına 2 satır ne oldugu yazılması ozellikle yurt dısı menseili yeni urunleri yakından takip eden alımını yapan dostlara basit bir ricadır. Nedeni de Paradigm den tutun, Razorock a, ATT den Wolfman a bir suru yeni veya yurt dısında kullanıcıları tarafından begenilen makinaların forumda incelemesi veya bilgisi yok. En azından yenilikleri takip acısından, ilgisini ceken dostların merak edip arastırması acısından ufak bir not olarak fotonun altına kısa marka model yazılması bile bir fayda ve kolaylıktır. Bu tabiki kucuk bir ricadır, hicbir zorlama ısrar yok.
Kuru kuru olmasın konuyu renklendirelim hazır yazmısken, dun cekmeyi unuttum ama gecen haftadan bir kare paylasayım.
Makine: Asylum Evolution model T, gorunusuyle cok begenip almayı dusundugum merak ettigim bir makinaydı, denememe fırsat verdigi icin Burak kardesime tesekkur ederim.
Sabun: PannaCrema Nuavia Blu
Fırca: Sapo
Balm: Amerikan Artisian aynı zamanda aktif askeri bir aile oldugu icin kendince ozel bir baglı musteri kitlesi olan Mickey Lee Soapworks.
Sıhhatler olsun.Bilgilendirme ile daha zevkli oldu teşekkürler.