26/12/2018, Saat: 00:22
(09/12/2018, Saat: 01:42)Aersin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erfa’nın Perma’ları kullandığımdan beri elim başka jilete gitmez oldu. Anlamsız şekilde, gene o günden beri o kadar aletin edevatın arasında Orak Kelebek alet ve bu jiletle devam ediyorum.Hiç merak edip başka alete takmadım. ( Tuttum ya kombini,soruglamaksızın devam ) 2. kutuyu yeni bitirdiğim şu anlarda artık yazayım istedim -kendi amatör- incelememi.
Varlığını hem kendiyle, hemde kesim sesiyle hissetiriyor, ama bu benim sevdiğim bir his.
Bunun dışında ben en çok tıraş sonrası hissiyatını sevdim. Tıraştan sonraki gün, kimi jiletler, sakal çıkışında bir tür huzursuzluk veriyor bana ( Feather mesela) Yerli Permanın en sevdiğim kısmı tıraş sonrası hissi oldu diyebilirim.Batık,kesik,atlama vs gibi şeylere takık olduğumdan maksimum 1 jilet-2 tıraş kullanıyorum şuan. ( Zaten Erfa’nın stoğa göz diktim )
Hissiyat itibariyle Pg’nin hâla aynı hattı ( başka ülkede de olsa) kullandığına fazlasıyla ikna oldum diyebilirim.
Dediğim gibi; çok memnun kaldığım bu kombinasyonu merak edip değiştirmedim, kurcalamadım hiç. Bu yüzden oldukça öznel yorumlarımdır.
Saygılarımla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kombini not aldım Alper