26/12/2018, Saat: 17:57
(26/12/2018, Saat: 17:43)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaqi Mellon DOC kullandım komşum, açı tutturulduğunda geride köpük bırakmıyor, açıyı kaçırınca geride şeritler halinde köpük kalıyor. Merkur 15c OC'da kullandım, aynı şekilde açıyı tutturunca geride köpük kalmıyor. 3-4 günlük sakal tıraşımda DOC ile OC arasında bir fark-avantaj vs görmedim. Üst kapağın da taraklı olması sadece görsellikten ibaret. Alt tarağın bir fonksiyonu var ama üst tarağın bir fonksiyonu yok. Olsa da olur, olmasa da... Keyfe kalmış.
DOC'da açı tutturduğunuzda geride köpük bırakıyor, kullanım amacı tam olarak geride köpük bırakması yönünde. Yani geride köpüğün kaldığı bir açıda kullanılması gerekiyor. Bu şekilde kullanıldığında oldukça mild aletler. Open comb konusunda tecrübem R41, gilette new ve PAA bakalite ile sınırlı ancak genel olarak hiç biri yaqi veya PAA DOC kadar mild değildi. Yani benim açımdan kullandığım OC ve DOC'lar arasında ciddi karakter farkı var. Ancak dediğiniz gibi daha fazla konu dışına çıkmayalım. Elin yabancısının dediği gibi "agree to disagree" diyelim
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...