23/01/2019, Saat: 12:34
(23/01/2019, Saat: 11:54)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz elinizdeki tüm ürünleri çekip gönderin öyle durumda. Bana bunları komple parker diye sattılar dersiniz.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Tabii, hatta içlerinde bazıları fazla kullanılmadığı için madde değişimine uğrayıp Mühle R41 olmuş derim.

(23/01/2019, Saat: 12:18)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Parker markası kullanıcısı degilim ama urun cesitleri olarak tıras piyasasına katkısı yuksek.
Kalite kontrol veya kullanıcı geri donuslerine tepkileri nasıl olur bilemiyorum ama tahminim elin Taoist/Budist cinlisi kendini duzeltir, bizim musluman pakistanlı kendi kazancına bakar bildigi sekilde devam eder gibime geliyor.
Şimdi bunlar benden fatura filan isterler mi..? Doğru söylemek gerekirse bu aleti ben sıfır almadım. Buradan bir komşumuzdan ikinci el satın aldım. Aldığım da bir sorun yoktu. Ama bu yaz böyle sapıtmaya başladı. Herhalde ayar mekanizmasında sorun vardır diyerek sürekli başlığı çıkarıp geri tekrar takarak yükseliği düzeltmeye çalıştım. Ama sanki zaman geçtikçe bu hizalama sorunu daha da arttı gibi. Bana fatura sorsa yok, nereden aldın derse o da yok. Sitelerine görünür şekilde ''parker ile bir sorun yaşarsanız satıcıya başvurun, onlar hallederler'' yazmışlar. İnstgram üzerinden mesaj attım, sıfır şekilde almış ama faturasını çöpe atmış gibi davranıyorum. Bakalım ne diyecekler.