11/02/2019, Saat: 01:56
Bir gece tıraşı da benden olsun. @FearOfATG komşumun tavsiyesi ile aldığım Wilkinson Classic den açıkcası memnun kaldım. Daha önce yaşadığım tahriş veya kanama gibi herhangi bir problemim olmadı. Tekrar tam anlamıyla klasik tıraşa döndük diyelim. Kısaca tıraş deneyimimden bahsedeyim. Köpüğü genelde koyu kıvamda kullanmayı sevdiğimden ayrıca makinanın korumalığının plastik olması nedeniyle ciltte kaymakta biraz zorlandı. Bende her makinayı temizlediğimde biraz sulu bırakarak çözdüm problemi. Çelik vb. makinalarda bu sorun olmaz galiba. Wilkinson Classic'de ben daha önce görmedim ama resmini de ekledim jilet hizalaması çok iyi. İlk resimde biraz eğik gözükse de değil. Kullandığım yaprak jilet Perma Sharp. Memnun kaldım çekme yok. Banyo yapılmamış ve yüzde köpürtme Wilkinson sabun harici hiçbir tıraş öncesi işlem uygulanmamış üç günlük sakal da iyiydi. Wilkinson sabun, Wilkinson sabun. Çok iyi de değil kötü de. Fırçanın markasını bilmiyorum ama hissiyat ve çok az da olsun aldığım koku nedeniyle domuz olduğunu düşünüyorum. AS ise sıfır nemlendirme ancak ben kokusunu çok beğendim.

"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad