14/02/2019, Saat: 02:04
Komşum hiç zaman kaybetmeden geleneksel tıraşa başlamanızı öneriyorum. Zaten bu forumdaki birçok kişi sizin gibi sorundan sonra kartuşlu makineleri bırakıp, jiletli makine, fırça ve sabunla tıraşa başlamışlardır. Ondan sonrası çok kolay. Bolca forumu okumanızı tavsiye ederim. Ben de sizin gibi aynı sorunla kendimi burada buldum. Şimdi çok mutluyum. Hiçbir tahriş sorunum kalmadı, izlerin dışında. Onlar da zamanla geçiyor.
Wilkinson iyi bir başlangıç ama sakın bastırmayın. Başlığı hafif olduğu için buna müsait.
Bir fırça ve tıraş sabunu edinin.
Mümkünse duştan sonra tıraş olun, ama günlük tıraş oluyorsunuz, bu zor gibi.
Soğuk suyla tıraşı tercih edebilirsiniz. Bu cildinizi hassas olmaktan kurtarıyor.
Asgari bunlara dikkat ediniz. 1 ay içinde farkı göreceksiniz. Ama sabırlı olunuz.
Makineyi hiçbir şekilde bastırmayınız. 2 perdede tıraş olmaya gayret edin. Bir defa geçtiğiniz yerde bir daha geçmeyin.
Naçizane tavsiyelerim şimdilik bunlar. Ama forumda çok faydalı detaylı bilgiler var.
Sıhhatler olsun...
Wilkinson iyi bir başlangıç ama sakın bastırmayın. Başlığı hafif olduğu için buna müsait.
Bir fırça ve tıraş sabunu edinin.
Mümkünse duştan sonra tıraş olun, ama günlük tıraş oluyorsunuz, bu zor gibi.
Soğuk suyla tıraşı tercih edebilirsiniz. Bu cildinizi hassas olmaktan kurtarıyor.
Asgari bunlara dikkat ediniz. 1 ay içinde farkı göreceksiniz. Ama sabırlı olunuz.
Makineyi hiçbir şekilde bastırmayınız. 2 perdede tıraş olmaya gayret edin. Bir defa geçtiğiniz yerde bir daha geçmeyin.
Naçizane tavsiyelerim şimdilik bunlar. Ama forumda çok faydalı detaylı bilgiler var.
Sıhhatler olsun...