22/02/2019, Saat: 19:48
(31/12/2017, Saat: 00:04)elitte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir aylık geleneksel tıraş maceramda wilkinson, polsilver, perma sharp, derby, rapira platinum lux gibi jiletler arasından en çok gillette 7 o'clock (yesil) u beğendim. Astra yesil ve maviyi ise henuz denemedim cunku bu jiletten oldukca memnun kaldım rimei ile gunluk tıraşta benim için gayet uyumlu ve ideal. Fazla tercih edilen bir jilet değil sanırım az yorum yapılmış ancak bence guzel jilet tavsiye ederim.
(14/01/2018, Saat: 19:57)elitte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu jiletle ilgili bir ilave yapayim, tirastan 1 gun sonra sakallar uzadiginda hepsinin ayni boyutta muntazam bicimde uzadigini gozlemledim. Ayrica gunluk tirasta 1 jileti 5 tirasta cok rahat kullandim. Belki 6- 7 olurdu ancak fazlada abartip israr etmedim.
Bu jileti geçen yıl 5 liraya almıştım şimdi 9 lira olmuş. En beğendiğim 2. Jilet polsilver ı 3 liraya almıştım 6 lira olmuş.
Ancak bu yeşil paketin bence hakkı yeniyor. Günlük tıraşta benim için tartışmasız 1 numaraydı. 1 paket (5 tane) ile 25 tıraş çıkarmıştım. Tabi hafta içi hergün tıraş olarak. 3 5 günlük tıraşta sonuç nasıl olur bilemiyorum.