25/02/2019, Saat: 13:28
Söz verdiğim üzere ürünü denedim ve acemi gözüyle inceledim. İlk ustura tıraşım için uzattığım bir haftalık sakalı ıslatıp bir miktar proraso beyaz tıraş öncesi kremi yüzümde uyguladım. Uyumlu olsun diye yine proraso beyaz tıraş sabunu ile yüzümde köpürtme yaptım. Bir adet persona jileti ikiye kırıp Zaza jiletli ustura ile tıraş oldum. Yüzümü ikiye bölüp diğer tarafta yine persona jilet ile qshave makine kullandım. İzlenimlerim:
1) kayganlastirma kremsiz durumla aynı idi. Hatta sık sık köpüğü sulandırmak zorunda kaldım.
2) Sakal yumuşatma etkisini hiç hissetmedim desem yeridir.
3) cildi esnetme ve tıraşa hazırlama konusunda memnun kaldım. Cildim tahriş ya da kesik gibi sorunlara karşı daha dayanıklı idi. Tıraşı tüm zorluklara rağmen ciziksiz atlattım.
Özetle kremi herşeye rağmen faydalı buldum ama belki de esans içermeyen bir yağ da aynı işi görecektir.
1) kayganlastirma kremsiz durumla aynı idi. Hatta sık sık köpüğü sulandırmak zorunda kaldım.
2) Sakal yumuşatma etkisini hiç hissetmedim desem yeridir.
3) cildi esnetme ve tıraşa hazırlama konusunda memnun kaldım. Cildim tahriş ya da kesik gibi sorunlara karşı daha dayanıklı idi. Tıraşı tüm zorluklara rağmen ciziksiz atlattım.
Özetle kremi herşeye rağmen faydalı buldum ama belki de esans içermeyen bir yağ da aynı işi görecektir.