26/02/2019, Saat: 22:57
(26/02/2019, Saat: 22:51)BuraKaya55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşbulduk komşumAnladım komşum, o zaman sahte değil. Kullandığınız alet de mild o da tamam. Tıraş öncesi de güzel olmuş. Son seçenek kalıyor o da jilet seçimi: sizin cildiniz de benim gibi çok keskin jiletleri seviyor olabilir. Permasharp dışında daha keskin jiletler sizi memnun eder diye düşünüyorum.
Tıraş öncesi hazırlığımı gayet güzel yaptım sahte olacağına ihtimal vermiyorum komşum extrashaving den aldım. Permasharpn son üretimlerinde keskiliğinin eskiye göre azaldığını yazmış bazı arkadaşlar aynı durumla bende bariz bir şekilde karşılaştım.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(26/02/2019, Saat: 22:57)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Permasharp benim sakalı da çok çekiştiriyor. @efra komşumun hediyesi olan eski Permasharplar su gibi akıyor ama yeni nesil Permasharplar çok kötü.Kesinlikle @Efrasyab komşum. Emre Beyin getirdiği Sputnik oldukça keskin. Ben de memnun kaldım. Yeni perma da artık keskin değil.
Zaten P&G nereye elini attıysa bozdu. Sputnik için de geçerli bende iki farklı Sputnik var P&G ürettiği Sputnikler beş para etmez ama Emre komşumun Ukrayna getirdiği Sputnikler süper P&G'nin daha el atmadan önce üretilen seriler.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Smile a little be