06/03/2019, Saat: 14:41
Pazar günü EJ89 ve Feather jiletle tıraşımı oldum bu aletle boşuna bu jileti hediye etmiyorlarmış dedim içimden ve keşke daha önce kullansaymışım dedim genelde daha öncede dediğim gibi Polsilverle oluyordum ama şuan feather bir tık önde oldu listemin hem konforlu hem keskin çokta yakın bir tıraş çıkardı yanlız çene altını çok sert girişmedim sonuçta Feather korkusu sardı içimi bian bir sonraki tıraşımı bir parça sert girişicem çene altına bir kaç gün geçmesini bekledim ne tür bi tepkime olur die hiçbirşey olmadı zaten jilet olarakta çok kaliteli bir jilet paketi kutusu tam japon işi yani benm sakal prensibim hafta da bir olduğu için bu jilet hiç hüsrana yol açmadı bir haftalık sakalımı tereddütsüz kesti hiçbirşekilde sakala takılma çekiştirme olmadı nereye sürsem kesti biçti cildimdede herhangi bir kesme yanma olmadı çokta konforluydu ama çok korkarak oldum onunda belki etkisi olabilir.
tavsiye konusunda Günlük kullanım için bilemem hergün bu keskinlik cildi yorar gibi ama benm gibi haftada veya 4 üncü günden sonraki sakallar için kesinlikle tavsiye ederim fiyatı bi parça pahalı belki ama ben haftalık kullandığım için 10 lu kutu aldığımda her jilet 2 defa buda 20 tıraş demek yani 2,5 ay bence ideal şiddetle tavsiye edebilirim.
tavsiye konusunda Günlük kullanım için bilemem hergün bu keskinlik cildi yorar gibi ama benm gibi haftada veya 4 üncü günden sonraki sakallar için kesinlikle tavsiye ederim fiyatı bi parça pahalı belki ama ben haftalık kullandığım için 10 lu kutu aldığımda her jilet 2 defa buda 20 tıraş demek yani 2,5 ay bence ideal şiddetle tavsiye edebilirim.