09/03/2019, Saat: 22:42
Çok tecrübeli olmasamda yakınimda bulabildiğim farklı marka 6-7 jilet aldım denemek için. İçlerinde en ümitli olduğum perma sharp idi fakat yanildim. Nerde o baba yadigarı permalar o zamanlar perma kral, derby vasat altı idi. Hatta Rahmetli dedemin wilkingson dan da vazgeçmiyor permadan iyiydi ona göre. Neyse efendim lafı çok uzattım. Perma maalesef eskisi gibi değilmiş hatta yeni derby ile arasındaki fiyat farkını hak edecek gibi değil bence. Wilkingson jilet zaten eskisi ile alakası yok.
Şu anda denediklerimin içinde yeşil Astra fiyatına göre bana çok uygun geldi hem DE alette hem ilk kez kullandığım jiletli ustara bunu denedim uzmedi beni keskinliği yeterli geldi ve tahriş yaşamadim. Bir de mavisini deneyecem sonra ikisinden birini stoklayacam. (Acaba platinuim kaplı jiletler benim yüzüme daha iyimi geliyor tam çözemedim öyleyse zaten yeşilden devam)
Saygılar.
Şu anda denediklerimin içinde yeşil Astra fiyatına göre bana çok uygun geldi hem DE alette hem ilk kez kullandığım jiletli ustara bunu denedim uzmedi beni keskinliği yeterli geldi ve tahriş yaşamadim. Bir de mavisini deneyecem sonra ikisinden birini stoklayacam. (Acaba platinuim kaplı jiletler benim yüzüme daha iyimi geliyor tam çözemedim öyleyse zaten yeşilden devam)
Saygılar.
Voskhod adamdır!