18/03/2019, Saat: 17:33
(08/03/2019, Saat: 03:44)BuraKaya55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mühle r89 makineme r41 başlık aldım bugün ilk kez deneme fırsatım oldu. Son üretim permasharp tercih ettim çünkü r89 la hiç memnun kalmamıştım keskinliği çok az gelmişti fakat r41 le gayet güzel tıraş çıkardı. Gerçekten yakın tıraşı hissediyorsunuz. Özellikle de o taraklı kısım yüzde çok hissediliyor. Gayet tahrişsiz güzel bir tıraş oldu. Birde forumda r41 in çok agresif olduğu yönünde çok sayıda yorumlar var bu yorumları gözönünde bulundurarak ilk tıraşta temkinli yaklaşıyor insan daha dikkatli tıraş oluyorsunuz. İyi bir hazırlık yapıp dikkatli olduktan sonra hiçbir şey olmaz. Günlük kullanımda ise benim tıraşlarım arasındaki zaman işimle alakalı olarak çalışma sistemimin farklı olmasından dolayı 1 buçuk günü buluyor. Üç dört tıraş üst üste r41 le denedim boğaz boyun bölgemde tahriş oluştu. Bugün r41 den vazgeçip r89 la oldum çok yumuşak rahat konforlu geldi. Bundan sonrası için her iki makinemin farkını daha iyi hissetmek hemde cildi yormamak adına bir tıraş r41 le diğer tıraş r89 la olacam.
...King Of The North SAMSUNSPOR...