18/03/2019, Saat: 22:11
(18/03/2019, Saat: 21:11)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Blueness uretimi durmadı mı??
(18/03/2019, Saat: 21:31)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son kullanma tarihi varsa bakar mısınız Burak hocam?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Her tarafını detaylıca kontrol ettim. Bana satan kişi kapak açıldıktan sonra 12 ay ömrü var dedi. Bir çok tıraş ürününde aslında bu tarz ömrü vardır. Ben de bunun üzerinde raftan verdiği ürünün kapağının açılabilme ihtimalini söyleyince bana yeni gelenler içinde (onun dediğini söylüyorum) verdi. Dediğine göre de çok satılıyormuş ve hala tedarik ediyorlarmış. 2016 yılında üretimi durduysa 3 senede piyasa da nasıl erimedi ve hala ürünler bulunuyor..? Üstelik malın yeni tedarik edildiğini söyledi satıcı. Ben de anlayamadım.
(18/03/2019, Saat: 21:32)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Piyasada hala bulunuyor geçen bende her çeşidinden görmüştüm raflarda. Bu site hala aktifmi bilmiyorum burdan ürün alan varmı?
http://www.adnanakat.com.tr/?s=Sabun&post_type=product
Enson 2016 yılı kataloklarını inceledim şuan hala piyasada bolca bulunan morfose, ossıon, camelot markalarıda bunların buradan fabrika çalışıyormu acaba hala sonucunu çıkarabilirmiyiz?
Hocam ben de üretiminin durduğunu biliyordum. İnternette her ne kadar satışı olsa da hala geniş ürün yelpazeleri ile üretime devam ediyorlar demek ki... Yoksa 3 senede halihazırda olan ürünlerin piyasada çoktan erimesi lazımdı.