22/03/2019, Saat: 11:08
(28/01/2019, Saat: 12:55)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Remington HC 4250 makina ile dün ilk saç tıraşımı oldum. İlk kez kendi saç tıraşını yapan birine göre gayet başarılı bir sonuç aldım, tabi bunda makinenin kullanışlı etkisinde büyük katkısı var. Başarılı bir makina üretmiş Remington, tebrik etmek gerekli. Saç kesimimle ilgili çevremden hiçbir olumsuz eleştiri gelmedi, gayet şık göründüğü hem kendim hem de çevredekilerden olumlu not aldı.
Bende bu makinayı bir seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum..Gayet başarılı bir ürün..Hatta şarj süresi olan 40 dakika belki yetmez diye yedekte olsun diye bir tane daha sonradan almıştım ama onu kullanmama gerek kalmadı hiç.(kablo ile kullanmak istemediğimden) Yedek olan aparatları ile birlikte bir köşede duruyor. 40 dakikalık bir süre bu makinayla traş için her türlü yetiyor. Garanti olsun diye her tıraştan sonra şarja takıyorum. Temizliğinide düzenli olarak yapıyorum. Özellikle kısa-çok kısa ve her yer tek tip aynı numara sac isteyenler için çok uygun bir makina. Maks. 10-15 dakıkada biter işiniz.
Tarak uzunlukları büyükten küçüğe: 15mm,12mm,9mm,6mm,4.5mm,3mm,2.5mm,2mm ve 1.5mm. Ürün yapısı kavisli oldugundan enselerdeki düzeltme işide çok rahat yapılabiliyor. Kesim ağzı oldukça geniş.
İlerleyen zamanlarda yanlar daha kısa üstler daha uzun arada da ortası olacak şekilde tarak seçimleri ile farklı tarz kesimler yapılabilir ancak yabancıların fade dediği tarzda daha komplike saç modelleri için ise yetersiz kalır.