25/03/2019, Saat: 01:17
(25/03/2019, Saat: 00:23)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever komşum çok teşekkür ederim ve size de sıhhatler olsun. Bana da başlangıç için Ali Bıyıklı önerdiler. Bununla başladım çünkü ustura tıraşını seversem ve alışabilirsem daha sonra istediğim usturayı alabilmek için. İlk deneyim çok iyi geçti benim için. Artık elimi alıştırma zamanı. Bence siz çok rahat yapabilirsiniz, alışınca size çok büyük keyif vereceği düşüncesindeyim.Ben ilk başlarda parça parça köpük yapıyordum kurumaması için. Deneyebilirsiniz. Bir yanağı köpükleyin kesin sonra sakalı. Sonra diğer yanak. Çene, boyun vs. parça parça yapınca köpük kuruma olayı da söz konusu olmuyor. El alışınca DE ile aynı süreye düşüyor resmen. Tecrübe ile sabit.
Çok teşekkür ederim @helliox dostum. Sizin teşviğiniz ve desteğinizle ustura tıraşına başladım. Tekrar hakkınızı helal ediniz, çok emek verdiniz, saatlerce konuşma ve motiveO nedenle daha fazla erteleyemezdim. Jilet seçiminde de önerilerinize dikkat edeceğim. Sanırım ilk tıraşımda yanlış bir jilet seçtim. Yaza kadar iyi antreman yapmam lazım o halde. Hafta sonları ustura keyfini iple çekeceğim.
@Zeyes komşum çok teşekkür ederim. Evet benim için ilk tıraş oldukça uzun sürdü. Ama @helliox dostumun söylediği gibi el alışkanlığından sonra DE gibi rahat ve konforlu olacağını düşünüyorum. Artık bundan sonrası benim için bol bol antreman yapmak. Aslında bir perde ama yavaş tıraştan dolayı sabun kuruduğu için bazı yerlerde ikinci defa geçmiş oldum.

Dipnot: Tedbir elden bırakılmamalı ama her ne kadar aylardır kendimi kesmemiş olsam da bu ihtimal her tıraşta aklımda..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...