03/04/2019, Saat: 07:59
(02/04/2019, Saat: 21:57)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Can çok iyi yapmışsın abicim sağlıklı pedallamaların olsun . Yalnız o sele değişecekÇok teşekkürler Devrim abi, sele biraz rahatsız idareten jel kılıflardan koydum,bir müddet sonra değiştireceğim

(02/04/2019, Saat: 22:04)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @recklesstr komşum güle güle kullanın. Ben de bisiklet mevsimine geçmek için havaların ısınmasını bekliyorumÇok teşekkür ederim komşum, ben yaz kış bisiklet kullanıyorum, bünye alıştı, tabi bu konuda yaşadığım bölgenin ılıman olmasını da es geçemem
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(02/04/2019, Saat: 22:20)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Farklı zamanlarda Üç tane şehir bisikleti aldım bineceğim diye ikisini bir ay binip sattım en son aldığım duruyor ama bu sefer de elektrikli bisiklet aldım diye binmedim. Bu yıl onu satıp bisiklete mecbur etmek istiyorum kendimi . Komşum Güle güle kullanın inşallah. Ben çok yapamadımÇok teşekkürler komşum, umarım bisiklete sıra gelir kullanırsınız, bisiklet candır.
(03/04/2019, Saat: 02:08)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzelToplu taşımayı ben de artık sevmediğimi fark ettim ancak 30 km için en iyi alternatif otomobil tabiki
Öğrenciyken son sınıfta ben de yaptım aynısını. Bisikletle 10 dk idi okul-yurt arası. Ayrıca çarşı dersane vs her yere bisikletle gidiyordum, toplu taşıma aracı kullanmıyordum. Tam ideal kiloda ve rahat bir yaşantıda idim. Şimdi işyeri ile evimin arası 30 kmkeşke daha yakın olsa da araba yerine ben de bisikletle gidebilsem
BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..

Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..