07/05/2019, Saat: 10:56
(07/05/2019, Saat: 09:54)Benzodiazepin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Razorus’ta indirime girmişken ben de kızıl pençe 24 mm modelinden edindim bu fırçanın. Bahsedildiği gibi hakikaten ipeksi bi dokunuşu var yüze. Eh uzun bir süredir banat perfect domuz fırça kullandığımdan bu ipeksilik hoşuma gitti açıkçası. Yalnız beklemediğim şekilde yüksek bi backbone çıktı fırçadan. Artık kıl yerleştirme yapısından mıdır ya da ilk kullanım acemiliği midir bilinmez, dairesel hareketler kullanamadım. Badana modeli uyguladım köpüğü yüzüme(sabun mwf). Köpürtme tası kullanmadığımdan yüzde köpürtürüm hep, ama aynı sabun ve banat fırçayla harika köpükler yapabilmişken bunda başarısızdım açıkçası.
Sonuç olarak kullandığım ilk sentetik fırça, herhalde domuz fırçaya alıştığım için bunda ilk kullanımım tatmin edici olmadı. İlerleyen günlerde bakalım nasıl geri bildirimler alacağız fırçadan.
Yeni fırçanız hayırlı olsun komşum. Sizin de belirttiğiniz gibi Yaqi sentetiklerde backbone yüksek ancak domuz fırçadan farklı olarak fırçayı bastırarak kullandığınızda sentetik kılların açılıp yayıldığını göreceksiniz. İşte o zaman kullanması çok keyifli bir hal alıyor
Bastırmadan kullanınca kıllar bir arada durduğu için köpürtme yapmak pek mümkün olmuyor.