21/05/2019, Saat: 13:52
Değerli komşularım, benim de çenemde bir kaşıntı durumu var. Alt çene ve dudak arasında resimdeki şekilde sakalım bir W harfi oluşturuyor. Kırmızı dairelerin içinde kalan sakalsız bölge tıraş sonrası kaşınıyor. Bazen o kadar rahatsız edici oluyor ki, uykudan uyandırdığı bile olabiliyor. Tam neden kaynaklandığını bilmiyorum ama kartuşlu tıraş dönemimde, fırça + tıraş kremi kullanmaktan bu yüzden vazgeçip hassas ciltler için Nivea tıraş jeli ve balsam kullanmaya başlamıştım ve sıkıntı ortadan kalkmıştı. Geleneksel tıraşa başladıktan bir süre sonra bu sıkıntı tekrar baş gösterdi. Acaba fırça sakalsız alanı tahriş ediyor olabilir mi diye düşünüyorum. Omega domuz, Yaqi sentetik ve FS Silver Tip porsuk fırçalar kullandım ama belirgin bir fark gözlemlemedim. Belki tekrar jel kullanmaya başlarsam bu sıkıntıdan kurtulabilirim ama sorunu geleneksel tıraş içinde kalarak çözmek istiyorum. Tavsiye ve önerilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Konu mankenim olmayı kabul eden David’e de bu vesileyle teşekkürü borç biliyorum
Konu mankenim olmayı kabul eden David’e de bu vesileyle teşekkürü borç biliyorum