27/05/2019, Saat: 11:08
(Son Düzenleme: 27/05/2019, Saat: 11:27, Düzenleyen: yunusso.
Sebep: düzeltme
)
komşum sıhhatler olsun, çelikte istediğiniz keskinliğe ulaşabildiniz mi?
[/quote]
..Efendim yeni olmanın da etkisiyle ; ağız açma , keskinlestirme ve tıraşa hazırlama islemleriyle alakalı hala bazı hususları anlamaya - cozmeye calısıyorum .. tabii ki anlamıs olmanız ellerinizin de bunu anlamasını sağlamıyor yani anladıktan sonra da uygulaması ayrı bir dert
.. keskinlik hususunda ise; tecrübeli kullanıcılarımızın dediği , usturalara ve ağız acılmasına gore farklılık gosteren bazı detay durumları vs tam anlayamasam da(ağzın celik cesidine gore kolay ya da zor acılması , gevrekliği , keskinliğin tırasa etkisi vs vs ) , hht 4-5 keskinlik seviyelerini tam yakalayamasam da, bir slim twist kıvamı yakalayamasam da ...en azından iki perdede gunluk idare edecek tırasımı olabiliyorum .. calısmaya devam yani
[/quote]
..Efendim yeni olmanın da etkisiyle ; ağız açma , keskinlestirme ve tıraşa hazırlama islemleriyle alakalı hala bazı hususları anlamaya - cozmeye calısıyorum .. tabii ki anlamıs olmanız ellerinizin de bunu anlamasını sağlamıyor yani anladıktan sonra da uygulaması ayrı bir dert