11/06/2019, Saat: 23:04
(11/06/2019, Saat: 22:45)Fermanbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba tekrardanKomşum, kokuyu ben nane ve okaliptus yağı ile yok ediyorum. Her ikisiylede bastırıuor kendi kokusunu. Hele ki Arko'da kapalı kapta resmen içine nüfuz ediyor, muhteşem oluyor. Tavsiye ederim, o zaman seveceksiniz kıvamıno ve kokusunu. Ayrıca ciltteki ferahlama harika oluyor
Bu akşam bi hevesle eve geldim.4 günlük sakalım vardı.Hemen Gillette platinium 2 kullanım jileti Rockwell 3 ayar aldım. Marmara fırçayı 3 dk kaynak suda beklettim.sabuna da sıcak su ile köpürttüm. Uzun zamandır jaguar 236 merak ediyordum, fırçayı da o yüzden aldım. Fırçada koku sıfır, kılları normal domuz kılından ince, sanırım sentetik. Bu arada fırça ile köpürtürken kıl dökmeye başladı.dedim ilk perde normaldir. İkinci perdede daha çok döktü .üçüncü perdede daha da çok döktü. Fırça hissiyatı batıcılık orta , köpürtme tas ta iyi yüzde başarısız.yinede fırçayı sevdim ama kıl dökmesi sinirimi bozdu . Sonuç kıl dökmese bu fiyata bedava
Sabun köpük iyi, Yoğunluk güzel, koruyucuk iyi, yüz kurutma hissiyatı arkodan iyi. Tek kötü tarafı kokusu. Yüzünüz yoğun köpük kaplandığında ağır bir koku geliyor. Tam animalik diyemiyorum ama ben sevmedim. Sonuç olarak bu fiyata yoktan iyi
Kolonya, mavi olan no 2 aldım. 70 derece olması itibarı ile yakıcı olur sandım.traş sonrası kullandığımda ilginç bir şekilde yakıcılık olmadı. Koku ilk sürdüğünde idare eder.kalıcılık yok . Ciltdi rahatlatma iyi. 1 saat sonra ki hissiyatım cildin yumuşacık.
Bu fiyata cam şişe 500ml
Alacak arkadaşlar için umarım aydınlatıcı olmuştur.
Hadi hayırlı tıraşlar!