12/06/2019, Saat: 22:24
(22/01/2019, Saat: 19:18)crestor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 1 sene önce aldığım Cella Sabunu ilk başlarda birkaç hafta kullandım. Sonra farklı sabunlar alınca onları deneyeyim derken Cella'yı unuttum. Dolabımda duruyordu. Aradan 7-8 ay geçtikten sonra tekrar kullanmak istedim. İki haftadır kullanıyorum. Cella'dan mı kaynaklandı bilmiyorum ama özellikle çene bölgemde sivilce ve kızarıklık oluşmaya başladı.Sabunun fotoğraflarını da görebilirsiniz. Bu şekilde gözükmesi ve rengi normal midir ? Cella'yı @posicor komşumun belirttiği şekilde saklamadım.Sadece kuruduktan sonra ağzını kapatıp dolaba kaldırdım.
Bir ikinci sorum da şu. Ben yeni aldığım fırçaların rodajında her zaman Arko'yu kullanıyordum. Bu sefer sirke kokusunu bastırması için tek bir sefer Cella'yı kullanayım dedim. Fırçayı Cella ile köpürttükten sonra yaklaşık 2 saat köpüklü olarak beklettim. İki saat sonunda baktığımda fırçamın sap kısmının boyasının kıl diplerinde aşağıya doğru aktığını gördüm. Arko ile böyle bir durum yaşamamıştım. Fırçam da Mühle Domuz Kılı Fırça 15H-204. Bu konuda bilgisi olan veya daha önce başına böyle bir şey gelen var mı acaba ?
Size ve ilerde cella alacak komşularımıza Bilgi olsun diye yazıyorum. Ben de cella aldım yeni kendi kabı küçük olduğu için kaşıkla daldım başka bir kaba basmak için ve sonuç sizinkiyle aynı. Yani diyeceğim o ki bozulma falan yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz komşum cellanın yapısında var bunlar.