21/06/2019, Saat: 15:46
Aynen komşum.Dün gece kafaya fena taktım yatmadan baya bir uğraştım sizin dediğiniz dik girip keserken 30 dereceye getirmek çok mantıklı.
(21/06/2019, Saat: 15:06)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @matar1881 komşum kendinize inandığınız müddetçe sadece R41 değil, hayatın da bir çok alanında olumlu sonuçlar yakalarsınız. Çok sık tıraş olmuyorsanız, ve kullanabiliyorsanız R41 ile devam etmenizde bence de hiç bir sorun yok. Köpük konusunda zamanla mantığını kavrar, kaliteli güzel sonuçlar alırsınız.
Burun altı için önceki sayfada @batmanforever komşum güzel bir taktik vermiş. Ben de şöyle bir tavsiyede bulunayım; Makineyi burnunuzun tam altına dik şekilde yani 90 derece yerleştirin ve olduğu yerde sapını yukarı kaldırın. Klasik 30 derece açıyla başladığınız zaman doğal olarak jilet biraz aşağıda kalıyor ve o noktayı kaçırıyor. Dediğim gibi aleti 90 derece koyun, sonra olduğu yerde aşağı doğru hareket ettirmeden sadece sapı yukarı doğru kaldırın, o zaman o kör noktaya jileti değdirmiş olursunuz.
Keyifli tıraşlar, keyifli forumlar dilerim.