Gunun tırası, evde akraba misafirlerimiz oldugu icin, ufak yegenimizi sac tırasına goturme vesilesi ile, ahbab olup sohbet ettigimiz genc mahalle berberimiz de oldu. Yegen ve benim sacları kısaltırken, arada dedim kardesim birkac gundur vaktim olmadı, sakalları da sen kes. Berber kardes bizim geleneksel tıras olaylarını da biliyor, arada ona makina, ustura vs. goturur gosterir, degisik marka jiletleri denesin diye verirdim.
Berberde sakal tırası normalde olmam, bu sefer olalım deyince berber kardesim biraz heyecan yaptı. Once gillette jel surdu abi biraz yumusatalım dedi, onun ustune kettledan sıcak su ile arkosunu kopurttu. Jelin ustune birde arko yu gecti, oldum noel baba. Ozel musterilerine ayrı tuttugu 2ci ali bıyıklısını cıkardı, jileti taktıktan sonra yine bir atraksiyon olarak ustune kolonya dokup atese verdi alibıyıklının ucunu.
Arada gonul yokluyor, abi jileti begendinmi cekistirmiyor degilmi diye sorarak.
Kardesim 10 numara oldu diyerekten, 2 perde Turkish Barber tırasımızı olduk hayırlısıyla.
Hepimize sıhhatler olsun.
Berberde sakal tırası normalde olmam, bu sefer olalım deyince berber kardesim biraz heyecan yaptı. Once gillette jel surdu abi biraz yumusatalım dedi, onun ustune kettledan sıcak su ile arkosunu kopurttu. Jelin ustune birde arko yu gecti, oldum noel baba. Ozel musterilerine ayrı tuttugu 2ci ali bıyıklısını cıkardı, jileti taktıktan sonra yine bir atraksiyon olarak ustune kolonya dokup atese verdi alibıyıklının ucunu.
Arada gonul yokluyor, abi jileti begendinmi cekistirmiyor degilmi diye sorarak.
Kardesim 10 numara oldu diyerekten, 2 perde Turkish Barber tırasımızı olduk hayırlısıyla.
Hepimize sıhhatler olsun.
Tişikkirlir Sipirmin.