18/07/2019, Saat: 16:37
(18/07/2019, Saat: 16:29)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuda iletilen arkadaş matardı, R41 i bırakma sebebi günlük tıraşa uygun olmaması değil, burun altını rahat alamamasıydı, R89 lada muhtemelen alamayacaktı. O yüzden sattığını iletmişti. Kartuşlu sistemlere devam edecekti, ama o arkadaşta tavsiyeler biraz tepkili cevap verebiliyordu belki geleneksel tıraşa yeni başlamanın heyecanı ile. R41 herkes için değişiklik gösterebilir, ben 1 kere tıraş oldum direkt rafa kaldırdım he mühle jilet ile olmuştum belki ondandır ama çok sert ve yorucu bir tıraşı var. Başka jiletlede deneyeceğim ama günlük yada gün aşırı kullanamam, belli ki. Yaqi klasik bile zorladı beni. Ama cilt yapısı uygun olanlar kullanabilir, sonuçta. Biz sadece mild alet ile başlamak iyi olur diye tavsiyede bulunabiliriz, benim için R89, Slim Adjustable, Variant vb aletler yeterli ve temiz tıraşı veriyor mild olarak.
o mevzuyu bilmiyorum komşum, Erdi komşumuz paylaştı başından geçeni, r41 i voskhod ile denemenizi öneririm keyifli oluyor
(18/07/2019, Saat: 12:54)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buradaki fikirleri ve deneyim paylaşımlarını şahsi algılayıp alınganlık yapmıyorum içiniz rahat olsun
beni yanlış anladınız ya da yanlış alıntıladınız komşum.. bu yönüyle kimseye ithamda bulunmam