18/07/2019, Saat: 18:40
@Delidumrul komşum bende arkadaşlara bu aletin çok da agresif olmadığını belirtmek istedim aslında. Rimei den sonra evet bile bile R41 twist aldım. Başlığı da değişmiyor biliyorum. Ama De89 ile rimeiden çok çok harika bi tıraş yakalayacağımı da düşünmüyorum açıkçası. Kaldı ki R41 ile 3 dür tıraş oluyorum ve hiç Aman Allahım bu nasıl bir agresiflik mükemmel aynı ustura gibide demedim.Güzel, sakin bir alet bastırmıyorum o işini yapıyor bende zevkime bakıyorum. Doğru bir jilet de bulduğum zaman benden iyisi yok
Bu arada yakın bir tıraş istememin sebebi de yanak kısmımın belli bir bölgesinin çok sık olmasından dolayı tıraştan sonra oranın alınmamış gibi iz bırakması. Şuan için o izi R41 ile güzel bir şekilde azalttım. Herkese keyifli tıraşlar diliyorum. 2 hafta sonra düşüncelerimi tekrar paylaşacağım

Bu arada yakın bir tıraş istememin sebebi de yanak kısmımın belli bir bölgesinin çok sık olmasından dolayı tıraştan sonra oranın alınmamış gibi iz bırakması. Şuan için o izi R41 ile güzel bir şekilde azalttım. Herkese keyifli tıraşlar diliyorum. 2 hafta sonra düşüncelerimi tekrar paylaşacağım

Bırakınız kessinler, bırakınız biçsinler.